Vuxen-HLR – Flera Platser Tillgängliga!
Begär gratis offert - Svar inom 24h!

Fyll i formuläret för ett snabbt och kostnadsfritt prisförslag för att boka din HLR-utbildning. 

Genom att skicka formuläret bekräftar du ditt samtycke till vår Integritetspolicy.
FAQ

Genom åren har våra kunder ställt många bra frågor om våra HLR-utbildningar. Vi har samlat de mest populära för att du ska känna dig trygg med din investering.

Vem är HLR-utbildningen för vuxna med hjärtstartare avsedd för?

Vår HLR-utbildning passar alla som vill lära sig hjärt-lungräddning och hur man använder en hjärtstartare, oavsett tidigare kunskap.

Ja, i vår HLR-utbildning för vuxna inkluderar vi praktisk träning med hjärtstartare. Detta är en kritisk del av kursen, då det ger deltagarna möjligheten att lära sig och öva på att använda hjärtstartaren i realistiska scenarier. Det säkerställer att alla kursdeltagare känner sig trygga och kompetenta att hantera en hjärtstartare i en nödsituation.

Utbildningen inkluderar en intensiv kurs om 120 minuter per grupp på upp till 12 deltagare, allt nödvändigt kursmaterial, praktisk träning med hjärtstartare och ett certifikat för varje deltagare vid avslutad kurs.

Du kan enkelt anmäla dig till en av våra öppna HLR-kurser eller begära en gratis offert via vår hemsida. Vi kontaktar dig för att diskutera dina behov och planera en utbildning som passar perfekt med ditt schema. Välj det alternativ som passar dig bäst och ta det första steget mot att lära dig livsviktiga färdigheter idag!

Ja, vi erbjuder just nu en 15% rabatt på HLR-utbildningen när ni köper eller hyr en hjärtstartare från oss. Det är en del av vårt åtagande att erbjuda den mest omfattande säkerhetsutbildningen.

Vi anpassar varje utbildning baserat på deltagarens förkunskaper och specifika önskemål.

För att delta i våra öppna kurser är du välkommen till våra utbildningslokaler i Sollentuna, belägna på Bergkällavägen 23, 192 79 Sollentuna.

Nej, inga förkunskaper krävs. Vår utbildning är konstruerad för att vara tillgänglig för alla, och vi täcker allt från grundläggande principer till avancerade livräddningstekniker.

Ja, efter att ha slutfört utbildningen kan varje deltagare ladda ner ett HLR-certifikat. Detta certifikat bekräftar att du har de nödvändiga kunskaperna för att utföra hjärt-lungräddning och använda en hjärtstartare effektivt.

För större grupper, vänligen kontakta oss för en offert. Vi har erfarenheten och kapaciteten att hantera stora utbildningssessioner och flera instruktörer tillgängliga för att möta era behov.

Absolut. Vi erbjuder en 100% nöjdhetsgaranti. Om ni inte är helt nöjda med utbildningen erbjuder vi full återbetalning.

Fortfarande frågor?

Har du frågor om HLR-utbildningen? Jag är här för att hjälpa dig! Kontakta mig för personlig assistans och vägledning.

HLR-instruktör
Jenny Nygård
×
×

Varukorg

Utbildningens förkunskaper

För att uppnå kursmålen och maximera effektiviteten är det viktigt att du förbereder dig i god tid. Materialet skickas vanligtvis ut cirka tre veckor innan kursstart. Nedan finns en sammanfattning av vad du behöver göra inför utbildningen:

Vilka tjänster inom brandskydd är du intresserad av?

Brandutbildning

Heta Arbeten

Släckutrustning

Brandskyddsansvarig

Vilken HLR-utbildning är du intresserad av?

Vuxen-HLR

Barn-HLR

HLR vid Elolyckor

S-HLR Vuxen

Instruktörsutbildning