Hjärtstartare för din bostadsrätts-förening

Oavsett om ni befinner er i ett tidigt skede av processen eller redan har fattat ett beslut, så står vi redo att hjälpa er att välja en hjärtstartare som uppfyller behoven i er bostadsrättsförening.

Genom att skicka formuläret bekräftar du ditt samtycke till vår Integritetspolicy.
Ta fram underlag till styrelsemöte: Vi skickar dig ett prisförslag inom 24h!

Vad våra kunder säger om oss

Det här ingår när du hyr en hjärtstartare

När du väljer att hyra en hjärtstartare hos oss får du en komplett hjärtstartarlösning för en fast månadskostnad. Följande tjänster och produkter ingår:

Hjärtstartare med svenska röstinstruktioner

Alla våra hjärtstartare kommer som standard med svensktalande röstinstruktioner. Hjärtstartaren guidar dig steg-för-steg och hjälper även dig med hjärt-lungräddning.

Gratis elektrod och batteribyte

Under hyresperioden ingår alltid gratis utbyte av elektroder och batterier.

Installation och montering

Våra tekniker kommer kostnadsfritt ut och hjälper dig med att placera och installera din hjärtstartare.

Utbildning av hjärtstartare

Våra HLR-instruktörer utbildar dig och din personal  hur du använder hjärtstartaren korrekt (30min).

Försäkring utan självrisk

Vår försäkring utan självrisk ser till att du alltid är skyddad mot risker, oavsett om det är stöld eller skador.

Automatiska servicepåminnelser

Vårt system ser till att du har en uppdaterad hjärtstartare. Den påminner dig när du behöver serva, byta elektroder och batterier.

Det här ingår när du köper en hjärtstartare

Att köpa en hjärtstartare från oss är enkelt. Vi bistår dig genom hela processen, från valet av hjärtstartare till dess placering och utbildning. Följande ingår i vårt erbjudande:

 • Kan man ha en hjärtstartare utomhus?

  Ja, det går utmärkt att installera en hjärtstartare utomhus. Vi tillhandahåller ett vädersäkert utomhusskåp som effektivt skyddar utrustningen under alla väderförhållanden.

 • Ska jag hyra eller köpa?

  Att hyra hjärtstartare är ett populärt val bland våra kunder då det erbjuder en problemfri lösning. Hyresavtalet inkluderar fullständig service och försäkring, vilket ger ett bekymmersfritt ägande. Vid köp ansvarar du själv för underhåll och uppdateringar, och det kan vara mer kostsamt på lång sikt.

 • Vad händer om hjärtstartaren försvinner?

  Om du hyr och hjärtstartaren försvinner står vår försäkring för ersättning av stulen utrustning. Väljer du att köpa tillhandahåller vi en tilläggsförsäkring för en mindre årlig kostnad. I händelse av förlust, kontakta oss omedelbart för att få en ersättningsenhet.

 • Ingår installation av hjärtstartare?

  Installation ingår kostnadsfritt när du hyr. Våra certifierade tekniker installerar hjärtstartaren och ser till att den är omedelbart redo för användning. Vid köp erbjuder vi installation mot en extra avgift för att säkerställa att allt blir korrekt utfört.

 • Hur går service till av hjärtstartare?

  Vår service är effektiv och enkel. Vi skickar årligen ut en digital länk som används för att genomföra en kontroll och säkerställa att hjärtstartaren fungerar som den ska. Om du upptäcker några problem, kontakta oss så hjälper vi till.

Genom att skicka formuläret bekräftar du ditt samtycke till vår Integritetspolicy.
Begär gratis offert – Vi skickar dig ett prisförslag inom 24h!

Så enkelt fungerar det

Vi har gjort processen av att skaffa en hjärtstartare till bostadsrättsföreningar så enkel och smidig som möjligt.

Varför välja en hjärtstartare från Work Safe?

När du väljer våra hjärtstartare investerar du i överlägsen användarvänlighet. Med röstinstruktioner tillgängliga på svenska och andra språk efter behov, är de utformade för att vara enkla att använda för alla. Deras intuitiva design garanterar effektiv hjärt-lungräddning oavsett användarens ålder eller erfarenhet.

Enkla att använda

Våra modeller är intuitivt designade för enkelhet. Med steg-för-steg instruktioner på svenska eller andra språk, gör de livräddande insatser tillgängliga för alla, oavsett erfarenhet.

Inbyggt HLR-stöd

Varje modell är utrustad med detaljerade instruktioner för korrekt hjärt-lungräddning, vilket garanterar att varje användare kan agera effektivt och korrekt, oberoende av erfarenhetsnivå.

Barn & Vuxen Läge

Flexibiliteten i våra hjärtstartare, med smidig växling mellan barn- och vuxenlägen, gör dem perfekta för mångsidiga miljöer som skolor och offentliga platser.

Minimalt Underhåll

Våra hjärtstartare kräver få underhållsinsatser, tack vare lång hållbarhet på batterier och elektroder, kompletterat med automatiserade servicepåminnelser.

Hjärtstartare utomhus? Vi har lösningen!

Fler bostadsrättföreningar väljer att placera hjärtstartare utomhus för att säkerställa tillgänglighet 24/7. Våra larmade skåp klarar tuffa vinterförhållanden ner till -40°C, med en larmfunktion som aktiveras vid öppning.
Nordic AED Skyddsskåp med värme

Så använder du en hjärtstartre korrekt

En hjärtstartare är avgörande för att återställa hjärtrytmen vid ett plötsligt hjärtstopp. Genom att snabbt påbörja HLR och leverera en stöt inom tre minuter, överlever 70% av de drabbade.

Spela videoklipp

01. Påbörja Hjärt-lungräddning

Vid hjärtstopp är omedelbar hjärt-lungräddning (HLR) avgörande. Påbörja därför bröstkompressioner och inblåsningar direkt för att upprätthålla blodflöde och syresättning, vilket är kritiskt tills vidare hjälp kan ges.

02. Koppla upp Hjärtstartaren

Samtidigt, förbered hjärtstartaren (om möjligt). Anslut elektroderna till patientens bröst och hjärtstartarens tydliga instruktioner. Det inbyggda HLR-stödet i våra modeller erbjuder vägledning genom varje steg i processen.

03. Administrera Stöt

Hjärtstartaren analyserar patientens hjärtrytm och vid behov, instrueras du att administrera en stöt. Det är viktigt att ingen rör patienten under stöten. Om någon rör patienten, kommer hjärtstartaren att avbryta stöten för säker användning.

04. Fortsätt Hjärt-lungräddning

Efter stöten administreras är det kritiskt att fortsätta med HLR. Fortsätt med att följa hjärtstartarens instruktioner för bröstkompressioner och inblåsningar tills professionell hjälp anländer eller tecken på återhämtning syns.

Priser för hyra av hjärtstartare

Hyr hjärtstartare från 349 kr/månad, komplett med försäkring, installation och regelbunden service. Eller köp din hjärtstartare från 9 995 kr.

Hjärtstartare Enkel

Bidningstid 48 månader
349 kr Mån (exkl. moms)
 • Hjärtstartare
 • Väggfäste
 • AED-Kit
 • Skyltpaket
 • Installation & Service
 • Försäkring
 • Utbilding 30min

Hjärtstartare Skyddad

Bidningstid 48 månader
399 kr Mån (exkl. moms)
 • Hjärtstartare
 • Larmat Skåp
 • AED-Kit
 • Skyltpaket
 • Installation & Service
 • Försäkring
 • Utbilding 30min

Hjärtstartare Flex

Utan bidningstid
699 kr Mån (exkl. moms)
 • Hjärtstartare
 • Väggfäste
 • AED-Kit
 • Skyltpaket
 • Installation & Service
 • Försäkring
 • Utbilding 30min
Spara 15% på din HLR-utbildning när du investerar i en hjärtstartare

Många som investerar i en hjärtstartare väljer även att komplettera med Hjärt-lungräddningsutbildning (HLR), där praktisk träning med hjärtstartaren i simulerade nödsituationer ingår. Därför erbjuder vi 15% rabatt på alla våra HLR-utbildningar när du köper eller hyr en hjärtstartare från oss.

Stockholm, SVERIGE - 1 JUNI 2021 : Bilder för Worksafe Solentuna den 1 Juni i Stockholm ( Foto: Björn Alexanderson / Björn Sportphoto Sweden ) Nyckelord Keywords: Porträtt, Människor, Ansikte, Hjärtstartare
FAQ

Genom åren har våra kunder ställt många bra frågor om hjärtstartare. Vi har samlat de mest populära för att du ska känna dig trygg med din investering.

Är utbildning nödvändig för att använda era hjärtstartare?

Även om våra hjärtstartare är enkla att använda, rekommenderar vi starkt att genomgå en HLR- och hjärtstartarutbildning för att öka beredskapen och effektiviteten. Osäker på HLR? Få 15% rabatt på din HLR-utbildning när du köper eller hyr en hjärtstartare från oss.

Våra automatiserade servicepåminnelser hjälper dig att kontrollera batteri och elektroder när det är dags. Det enda du behöver göra är att följa våra påminnelser och underhållsriktlinjer.

Ja, våra hjärtstartare är utrustade med tydlig röstguidning och visuella hjälpmedel för att underlätta användningen under en nödsituation. Vi har svensktalande och flerspråkiga modeller vid behov.

Ja, vi erbjuder 8 års garanti på alla våra modeller. Vi erbjuder endast kvalitativa modeller från välkända tillverkare.

Ja, många av våra modeller är anpassade för användning på både vuxna och barn och erbjuder enkel växling för maximal flexibilitet.

Nej, våra moderna hjärtstartare är designade för att vara användarvänliga med tydliga instruktioner, så att även icke-medicinsk personal kan använda dem.

Om du väljer att hyra en hjärtstartare, inkluderas installationen i hyresavtalet. Våra tekniker kommer professionellt installera enheten på en synlig och lättåtkomlig plats enligt dina önskemål. Vid köp av en hjärtstartare är installationen inte inkluderad i priset, men du kan lägga till installationshjälp som ett tillval mot en extra kostnad.

Om du hyr en hjärtstartare från oss ingår en extra elektroduppsättning per hyresperiod. Om du har köpt din hjärtstartare behöver du bära kostnaden och beställa extra elektroder själv via vår e-handel, eller kontakta oss för hjälp med att få rätt modell.
Fortfarande frågor?

Har du frågor om brandutbildningen? Jag är här för att hjälpa dig! Kontakta mig för personlig assistans och vägledning.

© 2024 Work Safe. All Rights Reserved
×
×

Varukorg

Utbildningens förkunskaper

För att uppnå kursmålen och maximera effektiviteten är det viktigt att du förbereder dig i god tid. Materialet skickas vanligtvis ut cirka tre veckor innan kursstart. Nedan finns en sammanfattning av vad du behöver göra inför utbildningen:

Vilka tjänster inom brandskydd är du intresserad av?

Brandutbildning

Heta Arbeten

Släckutrustning

Brandskyddsansvarig

Vilken HLR-utbildning är du intresserad av?

Vuxen-HLR

Barn-HLR

HLR vid Elolyckor

S-HLR Vuxen

Instruktörsutbildning