Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Alltid svar inom 24 timmar
  • För att boka en HLR-utbildning, besök vår utbildningssida, välj önskad utbildning, och fyll i bokningsformuläret. Vi bekräftar din bokning via e-post med alla nödvändiga detaljer.

Om du behöver avboka en utbildning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt via e-post eller telefon. Ange ditt bokningsnummer och den utbildning du önskar avboka. Observera att avbokningsvillkor kan tillämpas beroende på när avbokningen sker.

Vårt avbeställningsskydd ger dig möjlighet att avboka en utbildning utan extra kostnad fram till 48 timmar innan utbildningsstart. För att lägga till avbeställningsskyddet, välj detta alternativ vid bokningstillfället. Mer information om villkoren för avbeställningsskyddet finns på vår hemsida.

  • Vi erbjuder skräddarsydda HLR-utbildningar anpassade efter ditt företags unika behov. Besök vår utbildningssida för mer information och för att diskutera era specifika önskemål.

Vi erbjuder HLR-utbildningar direkt i era lokaler för att passa era behov och minimera arbetsstörningar. Besök vår utbildningssida för att boka och få mer information om utbildning på plats: HLR-utbildning på plats

Uppdatera dina fakturauppgifter enkelt genom vårt onlineformulär. Fyll i, skicka in, och dina uppgifter uppdateras automatiskt i vårt system.

Våra faktureringsrutiner är enkla: Du får en faktura vid köp med 30 dagars betalningsvillkor. Fakturan skickas via e-post, och vi påminner vid försenade betalningar. Vid frågor, kontakta oss för hjälp och stöd.

För att ändra märkningen på din faktura, som att inkludera en referenskod eller projektnummer, använd vårt onlineformulär. Ange önskad märkning vid beställning eller uppdatera den snabbt via formuläret för smidig bearbetning.

För hjärtstartare varierar faktureringsperioden beroende på avtalstyp. Med 48 månaders bindningstid faktureras årsvis, medan utan bindningstid sker faktureringen kvartalsvis, vilket ger flexibilitet att välja en plan som passar dina behov.

När din beställning är skickad får du en bekräftelse via e-post. För leveransinformation eller spårning, mejla lager@worksafesverige.se med ditt ordernummer. För ytterligare uppdateringar, logga in på ditt kundkonto på vår hemsida.

Om du behöver returnera en produkt, fyll i vårt returformulär som du hittar via nedanstående länk. När formuläret är ifyllt och skickat, får du ytterligare instruktioner om hur du ska skicka tillbaka produkten.

Returformulär

För att returnera en hyrd hjärtstartare, vänligen kontakta vår kundtjänst för specifika instruktioner. Vi kommer att ge dig information om hur och vart du ska skicka tillbaka enheten.

Om du mottar en trasig produkt, använd vårt kontaktformulär på hemsidan för att snabbt rapportera problemet. Detta hjälper oss att effektivt hantera och lösa din förfrågan.

Om din hjärtstartare används i en nödsituation, kontakta oss direkt för inspektion och återställning. Rapportera händelsen för att vi ska kunna ge optimalt stöd och rådgivning.

Ställ en fråga till kundtjänst

Hyr Hjärtstartare

Förbättra arbetsplatsens beredskap med en hyrd hjärtstartare. Effektivisera din hälso- och säkerhetsutrustning genom att hyra – snabbt, enkelt och prisvärt.

Boka HLR-utbildning

Vår HLR-utbildning är specialanpassad för företag och ger era anställda de kunskaper som krävs för att agera snabbt i nödsituationer. Kontakta oss för ett anpassat utbildningspaket.

Boka Brandfarliga Heta Arbeten

Minimera riskerna vid heta arbeten med vår specialiserade utbildning. Vi erbjuder praktiska och teoretiska kurser som förbereder ditt team för säkra arbetsrutiner.

Beställ Första Hjälpen-Produkter

Komplettera din arbetsplats säkerhetsutrustning med certifierade första hjälpen-produkter från vår e-handel. Enkel beställning online med snabb leverans direkt till ditt företag.

Ny här? Prenumerera på vårt nyhetsbrev för 10% rabatt på första utbildningen!

Work Safe specialiserar sig på att öka säkerheten på arbetsplatser. Vi erbjuder allt från första hjälpen-kit till HLR-utbildningar, hjärtstartare och brandutbildningar. Vårt engagemang är er trygghet.

Första Hjälpen
HLR-utbildningar
Hjärtstartare
Brandskydd
Hjälp
Kontakt
2023. All Rights Reserved
Powerd by YellowPanda Studios