Vuxen-HLR med Hjärtstartare

Vill du också lära dig att rädda liv?
Från 466kr/deltagare

Förbättra din beredskap med vår HLR-utbildning. Lär dig hjärt- och lungräddning för vuxna och rätt användning av hjärtstartare.

Det rekommenderas att man uppdaterar sina kunskaper i HLR varje år för att säkerställa att man är uppdaterad med de senaste riktlinjerna.

Absolut, vi erbjuder skräddarsydda HLR-utbildningar för företag som kan hållas på er arbetsplats eller i våra lokaler.

Ja, alla våra HLR-utbildningar inkluderar praktisk träning i användningen av hjärtstartare.

För att boka en HLR-utbildning för en större grupp, kontakta oss direkt så hjälper vi er med en skräddarsydd lösning.

0 K
Antal Hjärtstopp 2023

Varje år genomförs tusentals livräddande insatser i Sverige med HLR. Tidig och korrekt HLR kan dubbla eller tredubbla chanserna för överlevnad. Att ha välutbildad personal redo för HLR är därför avgörande på arbetsplatser och i offentliga utrymmen.

0 %
Chans att överleva med AED

När en hjärtstartare används inom de första minuterna av ett hjärtstopp, kan den öka överlevnadschansen med upp till 70%. Detta understryker vikten av att ha lättåtkomliga hjärtstartare och välutbildad personal som kan agera snabbt.

0 min
Väntetid innan hjälp anländer

I genomsnitt kan det ta upp till 18 minuter för ambulans att nå fram. Snabb HLR av en närvarande person kan vara avgörande. Att ha kunskap om och utföra HLR är därför inte bara livräddande utan ett tecken på proaktivt ansvar för människors välbefinnande.

Kunskap för riktiga vardagshjältar
Lär dig Hjärt-lungräddning
Från 466kr/månad
Lär dig korrekt vuxen- HLR med användning av hjärtstartare

Förvandla varje sekund till en möjlighet att rädda liv. Vår utbildning ger dig kompetenserna för att korrekt utföra HLR och hantera en hjärtstartare.

Översikt

Våra erfarna instruktörer garanterar en utbildning av högsta kvalitet som följer de senaste riktlinjerna.

Allt du behöver veta om vuxen-HLR med hjärtstartare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vad är vuxen-HLR med hjärtstartare?

Hjärt-lungräddning (HLR) för vuxna med hjärtstartare innebär livräddande åtgärder som inkluderar bröstkompressioner och användning av en defibrillator för att hjälpa en person med hjärtstopp.

HLR för vuxna fokuserar på starkare och djupare bröstkompressioner och inkluderar användning av en hjärtstartare så tidigt som möjligt. För barn är kompressionerna mildare och andningshjälpen mer framträdande.

Ja, alla kan lära sig och utföra HLR. Dock är det starkt rekommenderat att genomgå en certifierad HLR-kurs för att kunna utföra teknikerna korrekt och effektivt.

De grundläggande stegen i HLR för vuxna inkluderar att säkerställa att området är säkert, kontrollera medvetandet, ringa 112, ge bröstkompressioner och andningshjälp, samt använda en hjärtstartare så snart som möjligt.

Det rekommenderas att uppdatera din HLR-utbildning varje år för att säkerställa att du håller dig uppdaterad med de senaste riktlinjerna och teknikerna.

Träffa vårt team av HLR-instruktörer

Våra HLR-instruktörer är handplockade för deras expertis och engagemang för HLR-utbildning.

Alltid svar inom 24h
Begär anpassat prisförslag

Varje arbetsplats har unika behov när det gäller HLR-utbildningar. Fyll i vårt formulär för att få ett skräddarsytt prisförslag som matchar dina specifikationer.

Meny