Livräddande utrustning

Köp eller hyr hjärtstartare
Fri Installation & Utbildning

Öka chansen att rädda liv med en hjärtstartare. Välj vårt köpalternativ för omedelbar äganderätt eller flexibel hyra från 349kr/månad, inklusive full service och utbildning.

Enkelt val av hjärtstartare
Hyr eller köp din hjärtstartare med 4 enkla steg!

Få livräddande utrustning snabbt och smidigt. Vår enkla fyra-stegs process säkerställer att du får rätt hjärtstartare för din arbetsplats. Med vår hjälp är du redo att hantera hjärtstopp och rädda liv.

Från 349kr/mån

Steg 1: Begär prisförslag

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning. Skicka en förfrågan och vi återkommer inom 24 timmar med ett prisförslag anpassat efter dina behov.

Steg 2: Beställ Hjärtstartare

Välj att köpa eller hyra din hjärtstartare. Oavsett val garanterar vi produkter av hög kvalitet som möter dina specifikationer och budget.

Steg 3: Boka Installation & genomgång

Vi planerar installationen på en tid som passar dig och ger en grundlig genomgång av enheten, så att du känner dig trygg med att använda den.

Steg 4: Njut av en trygg arbetsplats

Med din nya hjärtstartare på plats, ökar du säkerheten på arbetsplatsen. Vi erbjuder även kontinuerlig service för att hålla utrustningen i toppskick.

Spela videoklipp
livsviktig utrustning
Hjärtstartare
Från 349kr/månad
Hyr en hjärtstartare – Allt du behöver ingår!

Upptäck säkerheten och bekvämligheten med att alltid ha en hjärtstartare nära till hands. Välj vår helhetslösning för att säkerställa att ni är förberedda för det otänkbara.

Översikt

Våra paket inkluderar allt ni behöver för att vara förberedda att agera i en nödsituation.

Från 13 995kr
Köp en hjärtstartare – Installation och utbildning ingår!

När du köper hjärtstartare av oss får du inte bara en högkvalitativ modell utan även expertinstallation och grundlig utbildning som ser till att ditt team kan hantera alla situationer med förtroende.

Översikt

Våra hjärtstartare är från välkända märken som räddat tusentals av liv. Vi gör er förberedda att agera i en nödsituation.

Service av hjärtstartare

Tillbehör Hjärtstartare

För att din hjärtstartare ska fungera optimalt när varje sekund är avgörande, erbjuder vi ett fullständigt sortiment av tillbehör. Från högpresterande elektroder och långvariga batterier till praktiska väskor och förvaringsskåp. Alla våra tillbehör är designade för att säkerställa att din utrustning är användarvänlig, tillförlitlig och redo vid en nödsituation. 

Heartsine Samaritan Pad 350P (AED)
Vad är en hjärstartare?
Automatiserad extern defibrillator (AED)

En hjärtstartare, även känd som en automatiserad extern defibrillator (AED), är en livräddande enhet som är designad för att ge en elektrisk stöt till hjärtat hos någon som upplever ett plötsligt hjärtstopp. Den är användarvänlig och kan vara avgörande för att öka chanserna för överlevnad innan ambulans anländer.

0 K
Antal Hjärtstopp 2023

Varje år upplever tusentals människor i Sverige hjärtstopp utanför sjukhus. Snabbt ingripande med en hjärtstartare kan dramatiskt öka överlevnadschanserna. Det är avgörande att ha hjärtstartare lättillgängliga på arbetsplatser och i offentliga utrymmen.

0 %
Chans att överleva

När en hjärtstartare används inom de första minuterna av ett hjärtstopp, kan den öka överlevnadschansen med upp till 70%. Detta understryker vikten av att ha lättåtkomliga hjärtstartare och välutbildad personal som kan agera snabbt.

0 min
Väntetid innan hjälp anländer

I genomsnitt tar det upp till 18 minuter för en ambulans att nå fram. En hjärtstartare på plats kan vara skillnaden mellan liv och död. En snabb användning är inte bara livräddande utan också ett uttryck för proaktivt ansvar för människors hälsa.

Alltid svar inom 24h
Begär anpassat prisförslag

Varje arbetsplats har unika behov när det gäller hjärtstartare. Fyll i vårt formulär för att få ett skräddarsytt prisförslag som matchar dina specifikationer.

FAQ

En hjärtstartare analyserar hjärtrytmen hos en person som lider av hjärtstopp och rekommenderar en elektrisk stöt om det är nödvändigt. Användaren följer sedan enhetens instruktioner för att leverera stöten.

De flesta hjärtstartare är designade för att kunna användas av lekmän. Instruktioner och vägledning finns ofta tillgängliga på enheten, men grundläggande utbildning rekommenderas.

Tillgången till en hjärtstartare kan öka överlevnadschanserna avsevärt vid hjärtstopp, särskilt om den används inom de första minuterna.

Det är viktigt att överväga faktorer som användarvänlighet, underhåll, batteritid, och om enheten ger talade instruktioner. Rådfråga gärna oss för att hitta en modell som passar dina behov.

Placera den på en lättillgänglig och väl synlig plats. Det är också viktigt att informera personal och besökare om dess placering.

Grundläggande utbildning i HLR (hjärt-lungräddning) och användning av hjärtstartare rekommenderas. Du kan läsa mer om våra HLR-utbildningar här.

Förvara hjärtstartaren på en torr och sval plats och se till att den är lättåtkomlig vid nödsituationer.

Om någon är medvetslös och inte andas normalt, kan detta vara tecken på hjärtstopp och en hjärtstartare bör användas omgående.

Meny