Välkommen till Work Safe – Din Säkerhetsexpert

Work Safe grundades 2016 med en vision om att höja säkerhetsstandarden på svenska arbetsplatser. Vad som började som ett litet initiativ har vuxit till ett företag med 20 engagerade säkerhetsspecialister och över 5000 nöjda kunder landet över.

Stockholm, SVERIGE - 1 JUNI 2021 : Bilder för Worksafe  Solentuna den 1 Juni i Stockholm ( Foto: Björn Alexanderson / Björn Sportphoto Sweden ) Nyckelord Keywords: Porträtt, Människor, Ansikte, Hjärtstartare

Tjänster som håller dig trygg

På Work Safe gör vi säkerheten enkel och tillgänglig. Vi är din one-stop shop för allt från HLR-utbildningar och första hjälpen-kits till hjärtstartare och brandskydd. Inget mer strul med flera olika leverantörer – vi har allt du behöver för en säker arbetsplats, och lite till.

HLR-utbildningar

Vi har ett rikstäckande nätverk av erfarna HLR-instruktörer som står redo att erbjuda utbildning i vuxen-HLR, Barn-HLR, HLR vid Elolyckor, S-HLR, L-ABC, samt instruktörsutbildningar.

Hjärtstartare

Hos Work Safe kan du både köpa och hyra hjärtstartare från välkända märken, med eller utan larmade skåp. Vi bistår med allt från rådgivning till beställning, installation och service av din hjärtstartare.

Första Hjälpen

Att uppfylla lagkravet om första hjälpen-utrustning på arbetsplatsen är enkelt med våra anpassningsbara kit. Vi tillhandahåller allt från första hjälpen-tavlor till ögondushar och räddningscontainers.

Brandskydd

För behörighet inom brandfarliga heta arbeten, grundläggande brandkunskaper för anställda, eller komplett brandskydd på din arbetsplats , ser våra experter till att du får den hjälp du behöver.

Över 5 000+ nöjda kunder

Vi finns där du finns

Vårt huvudkontor är beläget i Sollentuna, men vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige. Vi värdesätter en öppen och inkluderande arbetsmiljö där alla medarbetare är en viktig del av vårt team.

Vi är branschens snabbast växande företag

Work Safe expanderar snabbt, och vi söker drivna account managers och HLR-instruktörer som vill vara med på vår tillväxtresa. Hoppa på och ta chansen att växa i en spännande och framåtblickande arbetsmiljö. Gör dig redo att accelerera din karriär hos oss!

Jenny-Nygård (1)

Vill du komma i kontakt?

Vi är alltid redo att svara på dina frågor och diskutera hur vi kan hjälpa till att säkra din arbetsplats. Kontakta oss idag för en konsultation eller för mer information om våra tjänster.

  • Vilka tjänster erbjuder Work Safe?

    Vi erbjuder en rad säkerhetstjänster, inklusive HLR-utbildningar, brandskyddsträning, leverans och installation av hjärtstartare, samt skräddarsydda första hjälpen-kit. Vi tillhandahåller också regelbunden service och support för att säkerställa att din arbetsplats är välutrustad och förberedd för alla situationer.

  • Hur skiljer sig Work Safe från andra säkerhetsleverantörer?

    Work Safe skiljer sig genom vår personliga approach och vårt engagemang för kundservice. Vi tror på att arbeta nära våra kunder för att förstå deras unika behov och skapa skräddarsydda säkerhetsplaner. Vårt team består av erfarna säkerhetsexperter som är dedikerade till att leverera tjänster och utbildningar av högsta kvalitet.

  • Hur kan jag vara säker på att Work Safe's tjänster är av högsta kvalitet?

    Vår långa lista av nöjda kunder och våra höga betyg på TrustPilot och Google är testamenten till vår kvalitet och tillförlitlighet. Vi upprätthåller strikta kvalitetskontroller och anpassar kontinuerligt våra utbildningsprogram baserat på de senaste säkerhetsstandarderna och bästa praxis inom branschen.